Aquest Nadal vine a veure El Petit Príncep!

El Petit Príncep es queda al BARTS durant totes les festes!!

Aquest Nadal, l’Àngel Llàcer es transforma en aviador i l’Elena Gadel en una rosa per explicar-nos la famosa història d’Antoine de Saint-Exupéry. Sota l’aparença d’un conte per a nens, El Petit Príncep concentra, amb una meravellosa simplicitat, la llarga i constant reflexió de Saint-Exupéry sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat i el sentit de la vida.

Un missatge universal que arriba tan a grans com petits.

post 1
En aquest espectacle, a més, al missatge se li uneix un element encara més universal: la música, original i composta per Manu Guix, il·lustra el viatge del Petit Príncep i emociona i fa ballar a la butaca a parts iguals.

La magnífica feina de Desilence Studio amb els mappings i projeccions posa la cirereta a una escenografia visual que és una autèntica meravella i ens transporta, en un tancar i obrir d’ulls, del desert a l’herba florida passant pels diferents mons del Petit Príncep.

post 2
Durant totes aquestes festes de Nadal, la companyia segueix en marxa per acostar la màgia dels mons d’Antoine de Saint-Exupéry a tothom. Una ocasió perfecte per poder gaudir de l’espectacle en família.

Per a tots aquells que encara no hagueu trobat data per veure El Petit Príncep, us deixem un calendari on podeu consultar les funcions disponibles.

funcions epp
Un cop escollida la sessió, podeu comprar les vostres entrades aquí: https://proticketing.com/barts/ca_ES/entradas/evento/1910

Ja ho saps! Aquest Nadal, regala teatre!

post 3