El Petit Príncep prorroga!

L’èxit i la bona acollida que ha tingut l’espectacle fan que prorrogui fins l’1 de febrer!

El Petit Príncep d’Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 en cartellera fins l’11 de gener al BARTS, prorroga i es podrà veure fins l’1 de febrer.

La bona rebuda de l’espectacle, amb més de 35.000 entrades venudes i entrades exhaurides en les últimes funcions, fan que la companyia i l’equip hagi decidit prorrogar.

Nous horaris

El Petit Príncep prorroga del 16 de gener a l’1 de febrer al BARTS. Seguint l’horari de caps de setmana, es faran les següents funcions:

Divendres: 19h
Dissabte: 12h, 16h i 19h
Diumenge: 12h i 18h

Consulta disponibilitat aquí: https://proticketing.com/barts/ca_ES/entradas/evento/1910

L’espectacle, dirigit per Àngel Llàcer i amb la direcció musical de Manu Guix, compta amb la dramatúrgia i les lletres de les cançons de Marc Artigau. L’escenografia visual, a base de mappings i projeccions dissenyats per Desilence Studio, es recolza en l’escenografia creada per Desilence Studio i Jordi Queralt. El vestuari i la caracterització corren a càrrec d’Amadeu Ferré, la il·luminació d’Albert Faura i el disseny de so de Roc Mateu.

Amb aquest elenc de professionals, Llàcer i Guix revisiten el clàssic amb una mirada moderna. L’espectacle incorpora personatges virtuals, l’última tecnologia en so 360º i una escenografia espectacular, amb projeccions i transicions a temps real, que fan que el públic se senti dins la narració.

post pròrroga 1